Tikka Masala Katkarapu

Tämä katkarapucurry on tosi nopea ja helppo valmistaa, kiitos punaisen currytahnan. Kookosmaito pehmentää sopivasti kastikkeen tulisuutta. Katkaravut voi hyvin korvata myös kanalla.

Neljälle

Tarvitset:

•    2 sipulia
•    3 valkosipulin kynttä
•    pala tuoretta inkivääriä
•    1,5 rkl punaista currytahnaa
•    1 prk tomaattipyreetä
•    4 dl kookosmaitoa
•    n. 500 g katkarapuja
•    öljyä

Toimi näin:

1.    Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Raasta inkivääri hienoksi (noin 1 rkl valmiina).
2.    Kuullota sipuli öljyssä. Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli, ja paistele vielä hetki.
3.    Lisää tomaattipyree ja kookosmaito. Hauduta noin viisi minuuttia.
4.    Lisää vielä katkaravut ja anna lämmetä. Älä anna kiehua pitkään, jotta katkaravut eivät sitkisty.
5.    Tarjoa basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.

Kategoria(t): Kala, Kastikkeet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s