Tämä katkarapucurry on tosi nopea ja helppo valmistaa, kiitos punaisen currytahnan. Kookosmaito pehmentää sopivasti kastikkeen tulisuutta. Katkaravut voi hyvin korvata myös kanalla.
Tarvitset:
• 2 sipulia
• 3 valkosipulin kynttä
• pala tuoretta inkivääriä
• 1,5 rkl punaista currytahnaa
• 1 prk tomaattipyreetä
• 4 dl kookosmaitoa
• n. 500 g katkarapuja
• öljyä
Toimi näin:
1. Silppua sipuli ja valkosipulin kynnet. Raasta inkivääri hienoksi (noin 1 rkl valmiina).
2. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli, ja paistele vielä hetki.
3. Lisää tomaattipyree ja kookosmaito. Hauduta noin viisi minuuttia.
4. Lisää vielä katkaravut ja anna lämmetä. Älä anna kiehua pitkään, jotta katkaravut eivät sitkisty.
5. Tarjoa basmatiriisin ja naan-leivän kanssa.