Hapankorppurullat

Noin 16 kpl

Tarvitset:

•    Puolikas paprika
•    100 g palvikinkkua
•    200 g tuorejuustoa, esim. Crème Bonjour Pippuri
•    150 g hapankorppuja
•    5 dl lihalientä
•    Ruohosipulia sitomiseen

Toimi näin:

1.    Kuutioi paprika ja palvikinkku pieneksi.
2.    Notkista tuorejuusto ja lisää kuutiot sen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
3.    Pehmitä hapankorput lihaliemessä.
4.    Täytä hapankorput tuorejuustoseoksella ja kierrä rulliksi.
5.    Sido rullat kiinni halutessasi ruohosipulinvarrella.
6.    Tarjoa alkupalana esim. salaatin kanssa, tai buffetpöydän suolaisina paloina.

Kategoria(t): Cocktailpalat, Juusto, Liha. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s