Kaura-Omenapaistos

Kaura-omenapaistos on helpoista helpoin jälkiruoka valmistaa. Se on erityisen hyvää ohutkuorisista, kotimaisista syysomenoista tehtynä. Vaniljakastike on välttämätöntä!

Neljälle * 225 C
              
Tarvitset:

•    4 omenaa
•    sokeria ja kanelia
•    100 g voita tai margariinia
•    1 dl sokeria
•    3-4 dl kaurahiutaleita

Toimi näin:

1.    Kuori omenat halutessasi (syysomenat ovat ohutkuorisia).
2.    Leikkaa omenat lohkoiksi. Poista siemenet.
3.    Voitele uunivuoka margariinilla.
4.    Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.
5.    Ripottele päälle sokeria ja kanelia.
6.    Sulata margariini ja sekoita siihen sokeri ja kaurahiutaleet.
7.    Levitä seos omenalohkoille.
8.    Kypsennä paistos uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.
9.    Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Kategoria(t): Hedelmät, Jälkiruoat, Makeat leivonnaiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s